Samarbejdspartnere

PARADIS IS

En superpopulær præmie blandt både små og store løbere i Folkeparken er gavekort til en velfortjent og kølig smagsoplevelse fra ParadIS i Algade. Isen bliver fremstillet i butikken hver morgen, så du altid får frisklavet is - i vafler, bægre eller praktiske termobokse.

 

 

BODY RELIEF

Aleks Carendi er selv aktiv sportsudøver og træner, tidligere idrætslærer i gymnasiet og uddannet kropsterapeut. Han donerer to kropsbehandlinger til en værdi a 500 kr. som lodtrækningspræmier ved løbet i Folkeparken.

En kropsbehandling består af bl.andt andet massage, akupressur, ledfrigørelse og åndedrætsteknik og kan afhjælpe fx sportskader, muskel og ledsmerter, hovedpine mv.

Body Relief-klinikken ligger i Iværksætterhuset Spor 3 på Smedegården i Lejre - læs mere på bodyrelief.dk

SPORTMASTER

Pernille Jensen står klar i den store Sportmaster på Ro's Torv til at finde lodtrækningspræmier til Folkeparkens Motionsløb - og de helt rigtige løbesko til kunderne!

KALUNDBORG SMØRREBRØD

Jesper Klarskov og Heidi Christiansen smører frisk smørrebrød på hjemmebagt brød i Kalundborg Smørrebrød. Og de vil også gerne støtte Folkeparkens Motionsløb, og det gør de med et gavekort til en butik i Roskilde til en hledig vinder i parken.

www.kalundborgsmørrebrød.dk

HOLTE VINLAGER

Holte Vinlager i Ringstedgade har i mange år støttet Folkeparkens Motionsløb med præmier i form af gode sager fra Rasmus Martlevs store udvalg af gode vine og spændende specialøl fra ind- og udland.

 

RIR REVISION

RIR Revision støtter op omkring iværksætteri i Roskilde og det lokale erhvervsliv - men også motion og sundhed, fordi dét også er vigtigt. Derfor har RIR Revision valgt at sponsorere Løb for Livet med et gavekort til ParadisIs.

rir.dk

MENY, HIMMELEV

SuperBest i Himmelev har været den trofaste faste sponsor, der sørger for frisk frugt til løberne efter løbet i Folkeparken den anden søndag i hver måned. Og det er butikken stadig, selvom den nu har skiftet navn til Meny.

SPORT&ERHVERV

Løb for Livets klubtrøjer og den Folkeparkens Motionsløb-T-shirt, som vi trækker lod om hver måned i parken bliver trykt i Sports- og Erhvervshuset på Fælledvej 8. Her er både udlejningsværktøj, beklædning og fodtøj på hylderne.

 

 

 

 

 

 

 

Roskilde - en by med seje traditioner