Samarbejdspartnere

Løb for Livet

ROSKILDE

SØREN FRID OPTIQUE

er flyttet til Stændertorvet 6, midt i Roskilde.  En brille er ligesom en kæreste – man skal matche, lyder mottoet i brillebutikken. Det handler ikke om, hvordan brillen ser ud på hylden, men om at den fremhæver dine øjne og din personlighed.Søre frid Optique sliber brillegls fra Zeiss til efter dine behov-

Hver måned får en heldig vinder i Folkeparken et gavekort med hjem til Søren Frid - 500 kr. til fx et par solbriller.

Læs mere på Nyt Syn Roskilde


BODY RELIEF

Aleks Carendi er selv aktiv sportsudøver og træner, tidligere idrætslærer i gymnasiet og uddannet kropsterapeut. Han donerer en kropsbehandling til en værdi a 500 kr. som lodtrækningspræmie ved løbet i Folkeparken.

En kropsbehandling består af bl.andt andet massage, akupressur, ledfrigørelse og åndedrætsteknik og kan afhjælpe fx sportskader, muskel og ledsmerter, hovedpine mv.

Body Relief-klinikken ligger i Iværksætterhuset Spor 3 på Smedegården i Lejre - læs mere på bodyrelief.dk

SPORTMASTER

Pernille Jensen står klar i den store Sportmaster på Ro's Torv til at finde lodtrækningspræmier til Folkeparkens Motionsløb - og de helt rigtige løbesko til kunderne!

KALUNDBORG SMØRREBRØD

Jesper Klarskov og Heidi Christiansen smører frisk smørrebrød på hjemmebagt brød i Kalundborg Smørrebrød. Og de vil også gerne støtte Folkeparkens Motionsløb, og det gør de med et gavekort til en butik i Roskilde til en hledig vinder i parken.

www.kalundborgsmørrebrød.dk

HOLTE VINLAGER

Holte Vinlager i Ringstedgade har i mange år støttet Folkeparkens Motionsløb med præmier i form af gode sager fra Rasmus Martlevs store udvalg af gode vine og spændende specialøl fra ind- og udland.


Holtevinlager.dk


RIR REVISION

RIR Revision støtter op omkring iværksætteri i Roskilde og det lokale erhvervsliv - men også motion og sundhed, fordi dét også er vigtigt. Derfor har RIR Revision valgt at sponsorere Løb for Livet med et gavekort til ParadisIs.

rir.dk

PARADIS IS

En superpopulær præmie blandt både små og store løbere i Folkeparken er gavekort til en velfortjent og kølig smagsoplevelse fra ParadIS i Algade. Isen bliver fremstillet i butikken hver morgen, så du altid får frisklavet is - i vafler, bægre eller praktiske termobokse.

Paradis-is.dkMENY, HIMMELEV

SuperBest i Himmelev har været den trofaste faste sponsor, der sørger for frisk frugt til løberne efter løbet i Folkeparken den anden søndag i hver måned. Og det er butikken stadig, selvom den nu har skiftet navn til Meny. Bettina (billedet) er butikkens ekspert på frisk frugt og grønt.

SPORT&ERHVERV

Løb for Livets klubtrøjer og den Folkeparkens Motionsløb-T-shirt, som vi trækker lod om hver måned i parken bliver trykt i Sports- og Erhvervshuset nye domicil på Metalvej. Her er både udlejningsværktøj, beklædning og fodtøj på hylderne.
Roskilde  - en by med seje traditioner