Nissehueløbet

Præmier til løbere med huer

Folkeparkens Motionsløbs trofaste sponsorer gennem alle årene har endnu engang overgået sig selv med ekstra store herlige præmier til lodtrækning blandt alle, der husker nissehuen til løbet i Folkeparken søndag den 8. december.

Løb for Livet

ROSKILDE

SPORTMASTER

Michelle B fra Sportmaster på

Ros Torv har trukket nissehuen og julehumøret på og er klar til at finde det helt rigtige par løbesko til vinderen:

Asics GT 2000 pronation til 1200 kr.

eller

Asics Gel Cumulus Neutral til 1200 kr. - efter den heldige vinders ønske og behov!

SNEKUGLER

RGA SNOW GLOBES er et nyt firma i byen, som selv designer Snow Globes. Vivo Design på Stændertorvet og Tesalonen i Ringstedgade sælgerde lokale snow globes - og ellers kan man købe i firmaets togvogn i Tivoli eller på webshoppen

PARADIS

Vil du springe ind i 2018 med Paradis Is i maven?

Så har du chancen ved Nissehueløbet, hvor Kamilla fra ParadIS sponsorerer en

nytårsislagkage til16 personer (værdi 499 kr.) ParadIS i Algade holder nytårsåbent 30. og 31. december, og vinderen kan på mail bestille sin lagkage og give besked om, hvorvidt den bliver hentet  den 30. eller 31. december.

MENY

MENY i Himmelev og Europa Frugt sponsorerer som altid juleforfriskninger i form af clementiner til løberne. Og Bettina har også pakket tre sunde og lækre frugtkurve til heldige løbere med den rette hue på!


SØREN FRID OPTIQUE

ligger i Algade 42, midt i Roskilde.  En brille er ligesom en kæreste – man skal matche, lyder mottoet i brillebutikken. Det handler ikke om, hvordan brillen ser ud på hylden, men om at den fremhæver dine øjne og din personlighed.Søre frid Optique sliber brillegls fra Zeiss til efter dine behov-


Søren Frid har trukket nissehuen og julehumøret på og doneret et gavekort på 500 kr.

SPORT & ERHVERV

En heldig vinder i Folkeparken den 13. december kan shoppe fx vinter- eller sportstøj i Sports- og Erhvervshuset på Metalvej for 500 kr.

RIR REVISION

Merete Remmer repræsenterer her RiR Revision, som støtter Folkeparkens Motionsløb og har indkøbt et gavekort til Ros Torv på 500 kr. til udlodning blandt løbere, der har husket huen 13. december.

STRÆDET 2

Løb for Livet og Folkeparkens Motionsløb har rigtig mange gode venner!

En af dem, som ønsker at være

anonym, har doneret fem gavekort a 200 kr. til den fine tøj-, ting- og gaver-butik Strædet 2, som ligger i Rosenhavestræde.


HOLTE VINLAGER

En af Folkeparkens Motionsløbs mest trofaste og mest populære sponsorer er Rasmus Martlev fra Holte Vinlager, der - helt som han plejer - har pakket en rigtig lækker julekurv med faste og flydende lækkerier til en værdi af cirka 500 kr.

Her viser han sin helt egen Roskilde-snaps og Roskilde-rom frem.

FRISK LØBERKROP

Aleks Carendi er selv aktiv sportsudøver og træner, tidligere idrætslærer i gymnasiet og uddannet kropsterapeut. Han donerer et ekstra gavekort til kropsbehandlinger til en værdi a 500 kr. i julens anledning.

En kropsbehandling består af bl.andt andet massage, akupressur, ledfrigørelse og åndedrætsteknik og kan afhjælpe fx sportskader, muskel og ledsmerter, hovedpine mv.

Body Relief-klinikken ligger i Iværksætterhuset Spor 3 på Smedegården i Lejre - læs mere på bodyrelief.dk

HILSEN FRA KALUNDBORG

Indehaveren af Kalundborg Smørrebrød er vild med motionsløb og oven i købet i julehumør - og giver et gavekort på 500 kr. til Føtex til en heldig nissehuevinder!

Roskilde - en by med seje traditioner